Цивілізований світ шокований: Патріарх Кирило побажав Путіну "правити до кінця світу" (відео)

Предстоятель Російської православної церкви Кирило (Гундяєв) побажав російському диктатору Володимиру Путіну перед його так званою інавгурацією, правити вічно, а також вкотре благословив вбивати українців. Відповідне відео з'явилося у мережі, передають Патріоти України.

«Дорогий Володимире Володимировичу, шанований усіма, нашою країною. У день, коли вас в черговий раз закликають зайняти найвищу посаду в нашій країні – стати президентом Росії – ми гаряче молимося за вас. Ми знаємо, що ці слова для вас не порожні слова. Ви молитеся самі. Главі держави іноді доводиться приймати доленосні і грізні рішення. І якщо таке рішення не буде прийнято, наслідки можуть бути вкрай небезпечними для народу і держави... Дай Боже, щоб кінець віку (земної історії, а не 21-го століття – ред.) означало кінець вашого перебування при владі», – сказав патріарх Кирило.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищено резервуари з пальним: Джерело в ГУР Міноборони повідомило подробиці атаки на НПЗ у Ленінградській області

неділя, 19 травень 2024, 15:45

У ніч проти неділі, 19 травня, під час спецоперації Головного управління розвідки МО України на НПЗ у місті Виборг Ленінградської області вибуховими пристроями були знищені три вертикальні резервуари з паливом. Про це повідомляє hromadske із посиланням...

Круті кадри: Прикордонники показали збиття дронів над Одещиною (відео)

неділя, 19 травень 2024, 15:32

Українські прикордонники вранці 19 травня збили три російські дрони-камікадзе над Одеською областю. Атака окупантів по Україні тривала шість годин. Про це повідомила пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. "Цієі ночі ворог понад шість годин поспіл...