Цивільні працівники отримали відпустку на два місяці: У Маріуполі окупанти чекають на партію невідомої зброї (відео)

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області російські військові збільшили інтенсивність перекидання боєкомплекту й чекають на нові постачання. Про це радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив 25 січня в Telegram, передають Патріоти України.

"Фіксуємо численні внутрішні переміщення вантажівок із БК [боєкомплектом] усередині міста. З ММК імені Ілліча й "Азовмашу" по різних зонах і військових базах окупантів у Кальміуському і Приморському районах", – написав він.

Водночас, додав Андрющенко, увесь склад цивільних працівників ММК імені Ілліча й "Азовмашу" відправили на "вимушений прогул" у відпустку власним коштом на два місяці.

"Попередньо, за численними розмовами окупантів, вони очікують на велику партію БК і поки невідому зброю наступного тижня. І саме для цього готують територію заводів, одночасно нівелюючи фактор сторонньої фіксації з боку робітників", – підсумував радник мера Маріуполя.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нарешті! Росіяни починають Ставити питання владі. Снєгирьов: Тактика України спрацювала - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 5:00

Росія втратила один з найбільших нафтопереробних заводів, в луганській області знищили склад боєприпасів, а в Криму понівечили аеродром. Атаки українських безпілотників наносять все більшої шкоди інфраструктурі ворога і на цьому тлі у росіян виникає вс...

"Дуже потужно працювали наші "Гради"... відбувається таке, чого не було з минулого літа": Сазонов про запеклі бої за Часів Яр та Донецький напрямок у цілому

понеділок, 20 травень 2024, 4:15

Чи то росіяни сподівалися, що наступати на Харківському напрямку буде легше, чи то не розрахували свої сили, але дату впровадження плану з окупації Донбасу їм доведеться перенести, оскільки сил рухатися далі зараз у них не лишилося, повідомив Кирило Са...