"Туди влупили стільки грошей, але воно не пішло": Відомий комік згадав, як працював над "провальним" шоу Ольги Фреймут

У 2018 році на Новому каналі виходило шоу "Оля" телеведучої Ольги Фреймут, яка в період великої війни живе і працює у Лондоні. Подейкували, що проєкт мав провальні рейтинги і протримався в ефірі лише місяць. Одним зі сценаристів телешоу був Антон Тимошенко, який нині активно розвиває стендап. Свій досвід на телебаченні стендап-комік згадав в інтерв'ю "Детектор медіа", передають Патріоти України.

Він підтвердив, що шоу Фреймут було провальним, і його дуже швидко закрили. "Колись на Суспільному я був сценаристом вечірнього шоу з Юрієм Марченком. "Шоу Олі" я писав з Ольгою Фреймут — воно було провальним. Там було багато сценаристів і я був одним із них. Якось так склалося, що ті шоу, в яких я працював, потім закривали. Щодо Олі Фреймут — туди влупили стільки грошей, але воно не пішло і його дуже швидко закрили. Це взагалі не її історія. Але я заробив там трохи грошей, отримав якийсь досвід. І ця робота на той час була для мене важлива, бо заробляти на життя стендапом я почав не так давно, може, за рік до великої війни. Зараз я б уже не хотів нічого писати для телебачення", - зізнався він.

Шоу "Оля" - адаптація відомого американського телешоу "Шоу Елен Дедженерес", яке є володарем 4 премій "Еммі" та 11 разовим номінантом на цю премію. Гостями Ольги Фреймут були Сергій Прітула, Катерина Кухар, Ірина Білик, Олег Скрипка, Леся Нікітюк та інші знаменитості. Окрім розмови з зірками, ведуча активно контактувала з публікою у залі.

Пізніше Антона Тимошенка запрошували бути ведучим шоу "Хто зверху?" з Лесею Нікітюк, але він відмовився. Замість нього взяли Богдана Буше. "Ну от, наприклад, мене на "Хто зверху?" кликали бути ведучим. Я такий думаю: ну куди мені з Лесею Нікітюк вести шоу? - і відмовився. А вони взяли Богдана Буше. От хто це такий? Він робить якісь тупі скетчі, відео, з машиною фоткається кожен день - і ця людина представляє цілий Новий канал", - сказав Тимошенко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цинічний винахід Путіна: Формально у Росії немає жодного українського військовополоненого, - правозахисник

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 22:00

Росія нікому не дає статусу військовополоненого, аби не дотримуватись положень Третьої Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Про це заявив засновник проєкту «Пошук.Плен», адвокат Микола Полозов, повідомляють Патріоти України з поси...

Хтось порадив Зеленському взяти на озброєння методи Трампа, - Голобуцький

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 21:54

"По суті, "План перемоги" добрий, ніхто не відмовився би від його виконання. От тільки він поданий не там, не тоді, не так і не для тих", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та п...