"Тулунського маніяка" більше немає: На Луганщині ліквідували гвалтівника із Іркутської області

На війні в Україні загинув росіянин, який за зґвалтування і вбивства на батьківщині отримав 24 роки в'язниці, інформують Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ, на території України загинув 55-річний житель міста Тулун Іркутської області Павло Шувалов. Цей громадянин РФ, відомий як "тулунський маніяк", на батьківщині був засуджений за вбивства і зґвалтування.

"У квітні 2023 року укладений підписав контракт з однією з приватних військових компаній і вже на наступний місяць відправився на війну в Україну. Він загинув 29 травня на лінії бойового зіткнення під Луганськом. Смерть Шувалова також підтвердили троє його однополчан. Вони додали, що тіло загиблого не вдалося забрати з поля бою," - пише "Медуза".

За даними слідства, з 1991 аж до моменту затримання (2019 рік) Шувалов зґвалтував як мінімум 27 жінок. В ході судового розслідування вдалося довести причетність Шувалова тільки до двох зґвалтувань і двох вбивств, але і цього було достатньо винесення суворого вироку – в 2021-му його засудили до 24 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фортуна в гостях

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:01

Є давній сюжет про марнування даних людині можливостей. . Його віддзеркалено і в біблійній притчі про таланти, і в байках різних народів… . російський байкар Крилов присвятив йому байку «Фортуна в гостях». . Оскільки наші можновладці найшвидше ознай...

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...