Тут досі 23 лютого: Віталій Козловський розчулив кадрами зі зруйнованої школи (фото)

Український співак Віталій Козловський, який служить в лавах ЗСУ, привітав військових з Днем захисника і захисниці України. В Instagram-stories музикант зазначив, що саме завдяки захисникам українці в тилу можуть працювати, творити та будувати плани на майбутнє, передають Патріоти України.

Виконавець закликав не забути про героїчні вчинки ЗСУ, а також віддякувати їм донатом.

"Сьогодні день захисників і захисниць – тих людей, завдяки кому ми отримуємо незалежність. Завдяки кому можна в нашій країні жити, творити, працювати і планувати своє життя. Це дуже тяжка праця. Найкраще привітання для захисників – це відчуття того, що серед цивільних є підтримка та міцний тил. У цей день, і не тільки, зустрівши захисника чи захисницю, обійміть, подякуйте і знайдіть теплі слова. А ще зробіть донати тим, кому довіряєте, скільки у ваших силах. Попереду холоди, і забезпечення наших воїнів дуже важливе", - зазначив музикант.

До слова, Віталій Козловський нині сам перебуває на фронті, де від окупантів захищає Україну. Артист записував кадри з привітанням з Днем захисника і захисниці у покинутій школі, яка була знищена російськими окупантами. Мурахи по шкірі викликає те, що на дошці досі залишився напис "23 лютого". Наступного дня діти до школи вже не прийшли, адже країна-агресорка Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...