"Тут немає місця вашому сміттю": Львівські військові з дронів знищили російський прапор, який окупанти вивісили в районі Кислівки (відео)

Оператори FPV-дронів роти УБпАК "Чорний Стриж" 103-ї окремої бригади територіальної оборони знищили російський прапор в районі Кислівки. Про це йдеться у Телеграм-каналі військових, передають Патріоти України.

В районі Кислівки російські окупанти вирішили вивісити свій прапор. Однак оператори FPV-дронів роти УБпАК "Чорний Стриж" 103-ї окремої бригади територіальної оборони, зробили так, щоб він "випарувався". "Це наша земля і тут немає місця вашому сміттю", – наголошують бійці.

Довідково про 103-тю бригаду

103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних Сил України – кадроване формування Сил територіальної оборони Збройних сил України у Львівській області. Бригада перебуває у складі Регіонального управління "Захід" Сил ТрО. У червні минулого року львівська ТрО відзначила своє 5-річчя.

Воїни 103-ї ТрО звільняли Озерне, даючи поштовх контрнаступу ЗСУ зі звільнення Харківщини, деокуповували Діброву та Ямпіль. І зараз продовжують активно виборювати незалежність України, нищачи ворога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...