"Тут таке кожну годину": "Азовці" показали, як відбивають "м'ясні" штурми під Нью-Йорком (відео)

Бійці полку "Азов" на Торецькому напрямку на околицях Нью-Йорку відбивають "м'ясні" штурми російських окупантів. Відповідне відео опубліковано у телеграм-каналі полку, передають Патріоти України.

"Тут кожну годину ворог "закидає" Сили оборони технікою та людьми, намагається прорвати лінію оборони або зайти в тил", - йдеться у повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...