Тут точно молода дівчина живе? Популярна українська блогерка похвалилася розкішною квартирою, але щось пішло не так (фото)

Українська блогерка-мільйонниця Юлія Вербинець, вона ж Верба, показала свою нову розкішну квартиру в Івано-Франківську та нарвалася через це на хейт, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, зірка Мережі придбала третю квартиру та зробила там ремонт. Тож блогерка вирішила похизуватися своєю оселею. В Instagram Юлія опублікувала знімки, де показала інтер'єр квартири. Ремонт зроблений у світлих відтінках.

У квартирі Юлії чимало мармуру, вишукані меблі та розкішні великі люстри.

"Моя квартира готова! Приймаю привітання! Це моє третє готове житло в мої 20 років. Переїжджаю наступного тижня, доробляють всі деталі і тоді покажу детальніше", - поділилася знаменитість.

Однак далеко не всі оцінили інтер'єр оселі Верби. Блогерці дорікнули, що такий стиль вже давно не в моді. Ба більше, Юлію звинуватили у відсутності смаку. Однак, були й ті, хто заступився за зірку Мережі.

  • Це точно квартира 20-річної сучасної дівчини? Чи 20-річної несучасної...
  • Фу, як може подобатися такий стиль!
  • Не вірю, що ця квартира для 20 річної дівчини! Для бабусі 60 років, скоріш за все. Відстань та висота від телевізора до дивана неправильна, стелі натяжні, а це має дуже дешевий вигляд, кухня теж дуже дешева. Ремонт на продаж, але не для себе…
  • Дуже круто, вітаю! Нехай в цьому домі будуть лише миті радості і щастя!

Тим часом сама блогерка не стала терпіти критику та пояснила користувачам, чому обрала саме такий дизайн квартири.

"Мені таке подобається. Я так і хотіла. Якщо це для вас негарно, то не робіть собі таке у хаті. Робіть те, що вам подобається. А мені подобається таке, і у мене навіть унітаз золотий, щоб ви собі знали. Я без приколів зараз говорю, у мене реально золотий унітаз", - відповіла Юлія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...