"Тут ваш "русскій мір" згорів": ЗСУ презентували пісню про феномен у війні проти агресора - село Чорнобаївка (відео)

На військовому аеродромі Чорнобаївки захисники вже багато разів нищили ворога, тому поетично воїни назвали його місцем, де горить "русскій мір".

Збройні сили України презентували пісню про феномен нашої країни у війні проти агресора РФ – село Чорнобаївка на Херсонщині, повідомляють Патріоти України. Там на військовому аеродромі захисники вже багато разів нищили ворога, тому поетично воїни назвали його місцем, де горить "русскій мір".

Кліп Заслуженого академічного зразково-показового оркестру ЗСУ та його солістки Світлани Реднич розміщено на Facebook-сторінці й YouTube-каналі Генштабу. Він встиг набрати сотні лайків (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

Нагадаємо, що військовий аеродром у Чорнобаївці російські війська використовують як командний пункт і місце збору літаків і вертольотів. До сьогодні він 18 разів ставав мішенню українських воїнів, а слава про це прокляте місце для окупантів послужила приводом для появи сотні мемів у мережі, жартів і пісень. У приспіві тієї, яку на тлі купи спаленої техніки російських загарбників записав військовий оркестр ЗСУ, йдеться:

"Чорнобаївка – чорне пекло ворогів.

Чорнобаївка – тут ваш "русскій мір" згорів.

Чорнобаївка – спалимо вас ще -надцять раз,

Але Україна – то найпрекрасніша для нас"

"Кажуть люди, що то козак Чорнобай зачарував те місце. А ми думаємо – не так: швидше за все, то наші дівчата чаклують... Принаймні такий висновок напрошується, коли слухаєш пісню Світлани Реднич. Чарівна українка миттєво перевтілюється в різні образи, щоб ввести ворога в оману, заплутати, закружляти – і знову й знову зав’язати у вузол всі шляхи-дороги, вкотре привести в ту саму Чорнобаївку, під влучний удар наших воїнів", – прокоментували пісню у Генштабі ЗСУ.

Водночас українські військові наголошують: слова в пісні не означають, що окупанти добре горять тільки на Херсонщині. Адже нині вся Україна для російських зайд – одна велика й смертельно небезпечна Чорнобаївка, "чорне пекло для ворогів".

"Яка прекрасна країна! Я не можу дочекатися, щоб відвідати після остаточної перемоги. До цього часу надсилатимемо ще $ на припаси. Всіх безбожних землі буду нищити кожного ранку, щоб з міста Господнього вигубити всіх злочинців!", "Такі дівчата і хлопці, то тільки в Україні", "Україна понад усе!" – прокоментували пісню в мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...

​М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді, - Голобуцький

субота, 4 травень 2024, 0:15

"М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді - в основному на мультфільмах. Лідирує "невбиваєма франшиза" "Маша и Медведь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмереж...