"Тут живе родина вбивць": На будинках військових льотчиків РФ почали з'являтися написи з погрозами (відео)

Дружини російських військових льотчиків із міста Енгельс розповіли журналістам про погрози, які надходять їм і їхнім родичам. Про це повідомляє російське пропагандистське видання SOTAvision, передають Патріоти України.

Одна з росіянок, яка назвалася представницею “дружин льотчиків м. Енгельса”, розповіла, що останніми тижнями невідомі почали “тероризувати” сім'ї військовослужбовців.

У згаданому місті, яке носить ім'я одного з основоположників марксизму, розташований однойменний військовий аеродром — “Енгельс-2”. Звідти регулярно вилітають літаки ЗС РФ для обстрілів українських міст. За словами жінки, ночами надходять дзвінки з погрозами, а стіни будинків списані погрозливими написами.

“Нам страшно виходити на вулицю та за наших дітей. У своїй країні, у своєму місті, у своєму будинку ми не почуваємося в безпеці, — розповіла росіянка. — У чому винні ми, жінки, особливо ті, які вже й не живуть із військовими, яким адресувалися ці послання?”.

Жінка ставить запитання про те, як російська влада могла допустити, щоб особисті дані, такі як адреси й телефони військовослужбовців, стали відомі іншим, які “безкарно продовжують їх мучити”.

“Чим ми заслужили подібні погрози?! Тим, що ростимо дітей і мовчки чекаємо чоловіків із вильотів, сподіваючись, що сьогодні він повернеться живим?”, — дивується жінка, яка також надіслала пропагандистському виданню аудіозапис дзвінка до одного з військових пілотів, який обстрілює Україну.

Той, хто дзвонив, погрожував пілоту, говорив, що знає його адресу та міг би вбити в будь-який час, але хоче, щоб той дочекався суду й решту життя провів у найгіршій із в'язниць. “Якщо ми програємо, на тебе чекає швидка смерть, якщо ні — згниєш у в'язниці”, — говорив співрозмовник російського військового пілота дальньої авіації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...