"Твоя любовь ждет тебя дома": Над позиціями окупантів розкидали листівки з голою дружиною генерала РФ Теплинського (фото)

Солдати ЗС РФ отримали несподівану можливість трохи урізноманітнити своє дозвілля завдяки дружині командувача угруповання російських військ Дніпро, генерала ВДВ Михайла Теплинського. Річ у тім, що на їхні позиції почали скидати її оголені фото, повідомляють Патріоти України.

Так звані «z-воєнкори» поспішили звинуватити у цьому українську сторону, оскільки у листівках з пікантними знімками містився заклик до окупантів повертатися додому. «Російський солдат. Бери шинель. Іди додому. Там на тебе чекає твоя любов», — йдеться у посланні до російських військових.

Водночас є версія, що все це частина кампанії з дискредитації Теплинського, запущена з подачі його недоброзичливців у самій РФ.

Про це може свідчити й те, що у соцмережах з’явилося відео, на якому він нібито зізнається, що хотів би замінити главу міноборони Сергія Шойгу на цій посаді.

Крім того, було оприлюднено інтимне листування дружини Теплинського з його братом Дмитром, а також інформацію про «венеричне захворювання», яке було виявлено в неї під час обстеження.

Усе це відбувається на тлі фіаско угруповання Дніпро в районі Кринок на лівому березі Херсонської області, де солдати Теплинського ніяк не можуть ліквідувати плацдарм ЗСУ, зазнаючи при цьому величезних втрат. Ймовірно, хтось у РФ намагається подібними публікаціями змістити його із займаної посади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...