"Твоє "нове обличчя" - це колективний "я тебе туди не посилав". І вибрали його ті, хто "тебе туди не посилав", - блогер із ЗСУ звернувся до побратимів

Люди, які проголоусвали за "нове обличчя", не тільки "ми тебе туди не посилали". Вони ще й колективний "їх там немає". Вони не згадують ворога, а якщо згадують - то не називають його ворогом.

Для певної частини електорату війна на Донбасі виключно "громадянська". Фото: соцмережі.

"Я тобі не замполіт... Тому, вибач брате, підбирати правильну "статутну форму спілкування" не буду. Ти бачив пи*дець в обличчя? Воював? А, ти і зараз воюєш? У тебе є УБД? Як знак того, що ти не засцяв? Тому, що "хто, якщо не ти"? Бойове братство, повага і шана? Але ти вирішив повірити в "нове обличчя" і "спробувати". Тобі сказали - все буде норм? Я тебе засмучу", - пише військовослужбовець Глеб Бабич (позивний "Лінтяй") у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Ти - лох. Самий суровий і просунутий варіант лоха - лох з УБД. Втім, як і я. Тільки ти - в авангарді. А я причепом - замикаю, типу.

Чому? Та тому, що твоє "нове обличчя" - це колективний "я тобі туди не посилав". І вибрали його ті, хто "тебе туди не посилав". Ті, хто втомилися від "війни". Втомилися від того, що робиш ти - не вони. Втомилися від ризику і крові - твоїх.

Від тебе втомилися. Тому, що ти - живий доказ їх неспроможності. Ти - те, що заважає їм відчувати себе "крутими перцями". На твоєму тлі це практично неможливо.

Вони втомилися відводити погляд при зустрічі з тобою. Але тепер вони вірять, що прийшов інший час. Тепер очі будеш відводити ти.

Як так? А ти ж! .. А ми ж! ..

Так хрін там!

Вони вже майже довели для "лохів без УБД" марність твоєї війни.

Вони там не були, тому вірять в те, що її можна було закінчити за два тижні.

Ти воїн? Та ні. Воїнів і патріотів, за їхньою версією, "вбили в котлах" в 14-15.

А ти - непорозуміння. Аватар та заробітчанин. Нахабна істота з УБД в маршрутці.

Ти їх вибішуєш так само, як і маршрутника. Вони тебе туди не посилали.

Просто потрібно змінити "плюс" на "мінус". І тоді тебе будуть, в кращому випадку гидливо жаліти.

Точно так, як ти зараз ставишся до тих, хто закосив.

Просто тепер "косарем" будеш ти. Тим, хто закосив "під війну" і заважав їм жити цілих п'ять років.

Ні, вони не згодні, що ти їх врятував від пиз*еця. Пиз*ець - це ти. Для них.

Вони зроблять смішною твою кров, твій бій, лайно, які ти місив за них. Вже роблять.

Щоб не ховати від тебе очі - ти повинен бути жалюгідним і смішним. Ми повинні.

І не Україну ти захищав. А незрозумілі ідеї та олігархів. Так вони кажуть.

Просто тепер це буде підтверджено на державному рівні.

Не за один день. Але швидко. Багато часу у них немає.

Як так? А дуже просто. Адже вони не тільки "ми тебе туди не посилали". Вони ще й колективний "їх там немає". Помітив, що вони не згадують ворога? А якщо згадують - то не називають його ворогом. Ось так і буде - ворога не було. А ти в процесі громадянської війни мочив мирних жителів Донбасу.

Але це вже трохи пізніше. Якщо (коли) ті, "кого тут немає" - підкорять нас остаточно. Так що УБД скоро прикопати потрібно буде. Або спалити. "Чорна мітка", хулє?

Так що - я тобі не замполіт. Тому, доповідаю – про*бав ти спалах виходу. І воно вже летить. І йо*не обов'язково. І як би ти зараз не вірив "в інший бік реальності", як би не відрізнявся від мене "судженнями" - ми як і раніше разом, брат.

Поки - "захисники". Майбутні ізгої з УБД. А якщо все піде зовсім погано - зустрінемося в лісі, там обговоримо. Або в одному партизанському загоні. Або на одному лісоповалі.

Ну, або коли нас прикопувати по-тихому будуть. Але тоді вже - годі метатися. Я постараюся зробити все, щоб так не сталося. А ти хоча б подумай".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...