Творить дива! Японка з "блакитної зони довгожителів" назвала напій №1, який треба пити всім

Жителька Японії Мічіко Таміока народилася у Нарі в оточенні чайних полів. Вона розказала, який напій вона радить пити усім для молодості, передають Патріоти України.

Який напій для молодості вживають японці

Мова йде про матчу. Напій містить ключові поживні речовини, такі як вітаміни А, С і К; клітковина; протеїн і амінокислота l-теанін, яка, як було показано, допомагає покращити сон, зменшити стрес і підвищити когнітивні функції.

Матча також містить поліфеноли, такі як епігалокатехінгалат (EGCG). Поліфеноли - це природні рослинні сполуки з високим вмістом антиоксидантів, які можуть допомогти боротися з хворобами та запаленнями.

Дослідження також показали, що матча може знизити ризик серцево-судинних захворювань і покращити здоров’я кишечника.

Є так багато способів споживання матчі, включаючи солодощі, такі як тістечка, печиво, чіа-пудинг і моті (японський десерт).

Як заварює матчу Мічіко Таміока

"Я кип’ячу приблизно 60 грамів води. Потім наливаю півсклянки гарячої води в свою миску і за допомогою часена (бамбукового віночка для чаю) кілька разів обертаю у воді, щоб очистити інструменти.

Після цього я зливаю воду, а потім витираю все чистою ганчіркою або паперовим рушником.

За допомогою чашаку (традиційної бамбукової ложки для чаю) я відміряю два грами зеленого порошку матча та кладу його на дно миски.

Повільно заливаю порошок приблизно 60 мл гарячої води і насолоджуюся ароматом, що з'являється.

Я обережно тримаю миску лівою рукою і збиваю, стежачи за тим, щоб чейзен тримався вертикально, приблизно 20 секунд".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удары по российским нефтебазам: смысл и перспектива - Злий Одесит

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:59

В августе этого года самым ярким явлением в России стали регулярные пожары на нефтебазах. Одним из наиболее показательных проявлений данной тенденции является пожар в Пролетарске Ростовской области, полыхавший 10 долгих дней. Но у многих стал возникать...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 30 серпня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:45

Сьогодні 30 серпня. Триває 919 доба оборони України проти російської навали. Новогродівка під окупацією російських військ, що дало їм змогу просунутися на південь у напрямку Маринівки та через Михайлівку до Селидового. . Зараз біля Селидового тривають ...