"Тв*рюка. Невже і тепер відмиється?": Росіяни розпекли Лорак за фото з українськими військовими

Російський Telegram-канал "Гірше і не скажеш" оприлюднив фотографії опальної співачки Ані Лорак з українськими військовими, зроблені ще в 2014 році. Незважаючи на те, що ці знімки були зроблені ще на початку війни на Донбасі, зараз вони викликали немаленький ажіотаж. Пропагандисти буквально виходять з себе, зазначають Патріоти України.

"Директор одного з українських піар-агентств стверджує, що артистка приїжджала в госпіталь до українських військових на Донбасі", - повідомляють росЗМІ.

Крім того, росіяни вимагають позбавити Лорак документів на перебування в Москві і заборонити їй виступати. А все тому, що вона публічно не висловилася на підтримку кривавого режиму Кремля.

Варто зазначити, що і на підтримку України Лорак не висловлювалася. Вона називає себе "голубом миру". Однак така позиція щодо війни призвела до того, що її вважають ворогом і в Україні, і в Росії.

Що пишуть росіяни

  • "А чому ми не можемо лавочку прикрити для неї?"
  • "Як вже нудить від цієї Ані Лорак"
  • "Цю гадину слід видворити звідси. Цікаво, чи є у неї російське громадянство? Якщо так, то відібрати його і депортувати"
  • "Мерзенна зрадниця"
  • "Тв*рюка. Невже і тепер відмиється? Я просто обурююся"
  • "Пора вже висловити свою позицію, Кароліно".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...