"Ти наш? Скажи "паляниця!": Мережа вибухнула дотепними мемами про НЛО над українською столицею

Після того, як пізно увечері 19 квітня у небі над Києвом було помічено беззвучний спалах, який супроводжувався яскравим заревом, українські користувачі в соцмережах опублікували свої жартівливі версії того, що могло відбутися в небі над столицею України. Патріоти України пропонують вашій увазі найпопулярніші жарти на цю тему.

Найчастіше у мемах, які публікують українці, фігурує інопланетний космічний апарат. Щоправда, не завжди автори жартів упевнені, що інопланетяни на стороні українських збройних сил. Про всяк випадок ворожий НЛО “збивають” або відправляють вслід за російським воєнним кораблем.

Окрім того, в соцмережах жартують про те, що українські військові примудрилися за допомогою американської системи ППО Patriot вразити ворожий супутник або ж випадково влучити в один із Starlink Ілона Маска, який останнім часом робив неоднозначні заяви щодо України.

Ще одним “варіантом” подій жартівники називають появу Термінатора в околицях Києва.




© із соцмереж

© із соцмереж

© із соцмереж


© із соцмереж

© із соцмереж

© із соцмереж




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...

Оце так: Швейцарські банки продовжують приймати від росіян перекази в рублях - джерело

вівторок, 7 травень 2024, 21:53

Попри на посилення Швейцарією правил банківського обслуговування громадян РФ, частина банків країни продовжує приймати з Росії великі перекази в рублях. Про це повідомляє Forbes із посиланням на свої джерела, передають Патріоти України. За словами одно...