"Тихе муркотіння" "Леопарда": Бійці ЗСУ розповіли, як німецькі танки атакують російських окупантів в умовах теперішньої фази війни

За словами військовослужбовців, німецькі танки значно тихіші, ними легше керувати. Також у них хороша броня, а тому навіть при наїзді на міну в екіпажу більше шансів вижити.

Німецькі танки Leopard значно тихіші за радянські, а тому на них можна набагато ближче підібратися до ворога. Про це розповіли військовослужбовці 21-ї окремої мотострілецької бригади ЗСУ виданню The Telegraph.

Повідомляється, що двигун танка Leopard не набагато гучніший за двигун дизельного фургона. А ось старі танки створюють багато шуму, їх можна почути за 2-3 кілометри.

"Ми змогли підійти приблизно на 200 метрів від російських позицій, перш ніж атакувати", — сказав військовослужбовець на ім'я Віталій.

Журналісти зазначили, що "тихе муркотіння" німецького танка — лише одна з переваг. Віталій і його підлеглі отримали свої Leopard після навчання за стандартами НАТО в Європі. Програма підготовки була скорочена до кількох тижнів.

"Я раніше водив танки, а мої товариші — ні. Думаю, наставники були дуже вражені тим, що ми за цей час навчилися ними користуватися", — сказав Віталій.

За його словами, загалом Leopard — це набагато кращий танк, ніж старі радянські. Ним легше керувати, у нього дуже хороша броня. При наїзді такої машини на міну або пошкодженні її з протитанкової зброї в екіпажу набагато більше шансів вижити.

"Якби у мене був вибір, я б завжди вважав за краще використовувати Leopard зараз, а не старі танки, які у нас були раніше", — сказав Віталій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...