"Тихий вбивця": Лікарі назвали ледь вловимі симптоми онкологічної хвороби жінок, котра підкрадається непомітно

Медики розповіли, на які симптоми жінка повинна звернути увагу негайно.

Лікарі назвали хворобу, яка тихо непомітно вбиває щорічно кілька десятків тисяч жінок. Найбільша небезпека цього захворювання – майже повна відсутність симптомів на початкових стадіях, повідомляють Патріоти України.

Як пояснюють в Американській онкологічній спільноті, майже 22 тисяч жінок щорічно отримують страшний діагноз – рак яєчників. За даними вчених, жінка старше 35 років з виявленим на ранніх стадіях цього виду раку, в середньому проживає від 5 до 7 років. Найбільші небезпеки – пізня діагностика, відсутність симптомів і часті рецидиви. Про це пише видання Poshepky.

Виявлення хвороби

Лікарі рекомендують жінкам проходити трансвагінальне УЗД кожні пів року. Особливо це стосується тих жінок, у яких є схильність або була виявлена хвороба раніше. Перші симптоми дуже легко сплутати з колітом і тому цей вид раку рідко можуть виявити на ранніх стадіях.

Симптоми раку яєчників

  • Запори, постійний біль в животі та проблеми з травленням
  • Частий біль у попереку
  • Різка втрата ваги
  • Неприємні відчуття під час статевого акту
  • Періодичне здуття живота
  • Сильний біль в зоні тазу
  • Неконтрольоване сечовипускання, біль (або печіння під час сечовипускання
  • Постійна втома

Медики рекомендують жінкам, які виявили у себе кілька симптомів зі списку, негайно звернутися до лікаря і пройти УЗД яєчників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...