​"Тисяча Зеленського" розрахована виключно на електорат Зеленського. Інші групи його не цікавлять", - Голобуцький

"Тисяча Зеленського" - точніше, "ваучер Зеленського" - розрахований тільки і виключно на електорат Зеленського. Тому й ваучер (на послуги спортзалів, кінотеатрів тощо), що для цієї соціальної групи подібне актуальне. Для інших соціальних груп, передусім старшого покоління, це неактуальне і нецікаве, їм би отримати живі гроші чи якщо ваучери, то на продукти, наприклад, чи ліки. Але ці люди - не електорат Зеленського. Тому на їхні потреби ніхто і не орієнтувався", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Старші вікові групи вже знов доволі міцно закріпились за "політичними політиками і їхніми партіями - котрим протиставляє себе Зеленський як "неполітичний політик". Офіс президента цілком логічно вирішив, що зусилля для «перевербовки» цих груп себе не окуплять. Для ОП і Зеленського актуальніше згуртувати той електорат, що в них лишився.
Не треба забувати: Зеленський все ще найпопулярніший політик і все ще виграє в другому турі в будь-якого суперника. 30% чи 18%, але він сам і його політична сила все ще лідирують в рейтингах.
Тому й пиво в пабі і футбол: бо це зрозуміле й близьке виборцям саме Зеленського. Вони такі ж, тож для них «хороший хлопець з пивом на футболі» - «свій», незважаючи на жодні мільйонні офшори, вагнергейти та інші далекі й абстрактні аргументи".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...