"У 2023-му році почнеться "велика війна": Астролог шокувала прогнозом для України та світу (відео)

Астролог Анна Карпєєва дала астрологічний прогноз щодо України. За її словами, весь 2023-й наша країна ще перебуватиме в кризі - як економічній, енергетичній, так і воєнній. А ще у світі наступного року буде "велика війна". В інтерв'ю YouTube-каналу PeopleLife вона зазначила, що не бачить закінчення війни у 2023-му році, передають Патріоти України.

"Я не військовий експерт, я не військовий астролог і навіть не політичний... У 2024-2025-му я бачу масовий потік назад в Україну. Напевно, це будуть сприятливі роки для того, щоб повертатися. Але 2023-й ще ні", - говорить астроексперт.

Карпєєва прогнозує, що ЗСУ зможуть повернути багато своїх територій навесні-влітку 2023 року, цей процес буде дуже активним у травні та серпні: "Повернення якихось територій, земель - це весна-літо наступного року".

Крім того, за її словами, наступного року намічається "велика війна", наслідки якої, безумовно, стосуватимуться й України: "У світі не буде простіше і легше, ми не заживемо солодко... У 2023-му році намічається велика війна, я говорила це давно... Сирія - ось там буде гаряча точка. Та війна може закінчитися застосуванням ядерної зброї, але вона надовго, ця війна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...