"У Байдена немає плану Б": Американський дипломат - про підтримку України

Ексрадник держсекретаря США, колишній директор з питань Європи та Євразії в Раді нацбезпеки США Метью Брайза переконаний, що президент Байден погодиться на вимоги республіканців щодо захисту кордону США з Мексикою, щоб отримати допомогу для України, передають Патріоти України.

"Плану Б у президента Байдена немає. Що йому потрібно зробити, і я сподіваюся, що він це зробить, так це погодитися на те, чого хочуть крайні республіканці. Зокрема, змінити політику своєї адміністрації щодо імміграції на південному кордоні США з Мексикою і виділити більше грошей для південного кордону. Я не налаштований песимістично щодо того, чи надійде допомога Україні, чи ні. Мене турбують терміни, оскільки переговори триватимуть кілька тижнів. Знаючи президента Байдена, гадаю, що врешті-решт він погодиться на такий політичний шантаж і дасть республіканцям те, що вони вимагають щодо захисту кордону США з Мексикою, щоб отримати цю допомогу для України", - пояснив Брайза.

Дипломат наголосив, що ситуація в конгресі дуже впливає на міжнародний імідж США. "Це жахливий прецедент в американській внутрішній і зовнішній політиці. Але я думаю, що Байден врешті-решт поступиться, і Україна отримає ці гроші. Питання лише в тому, коли це станеться", - наголосив він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...