У Бєлгороді знову "бавовна": Місцеві росіяни повідомили про вибухи (відео)

У соціальних мережах з’явилися повідомлення про вибухи в російському Бєлгороді. Місцеві жителі запевняють, що чули два "хлопки", передають Патріоти України.

Також є інформація, що нібито мінімум дві ракети, яка летіли на Харків, не долетіли до місця призначення і впала у Бєлгороді. «Друга ракета при запуску «глюкнула». Спочатку великий яскравий спалах, потім розсип трохи вище в небі та сильний хлопок», – пишуть очевидці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...