У "біндєр" не лише треновані гусі-вбивці: На Херсонщині бджоли до смерті закусили російських окупантів

На Херсонщині трьох окупантів до смерті покусали українські бджоли, повідомляє телеграм-канал Оперативно ЗСУ, передають Патріоти України.

Комахи з вуликів, залишених під селищем Челбурда (колись - Пролетарка) Олешківського району, прокинулися і налетіли на територію військової частини, яку захопили російські солдати.

Голодні бджоли діяли особливо агресивно, трьом загарбникам їхній напад коштував життя. Решта 25 також надовго запам'ятають, що Україні захищатися від ворога допомагає сама природа. Напевно це бджоли пана Ющенка, вирощені на його власній біолабараторії за допомогою спецслужб США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...