У червні на передовій Україна втратила чотирьох своїх захисників

Гірка ціна незалежності та свободи...

Леонід планував відгуляти весілля єдиної доньки, а потім повернутися на Схід до побратимів, Ілля подав документи на вступ до військового вишу, Богдан мріяв стати спецпризначенцем… Мрії та плани цих чоловіків не здійснилися – війна забрала їхні життя раніше. У червні на передовій Україна втратила чотирьох своїх захисників.

Леонід Добрянський (на першому фото), прапорщик 30-ї ОМБр, загинув 13 червня на Луганщині внаслідок мінно-вибухової травми. На війні – з 2014 року. Спочатку служив у 72-й ОМБр, влітку 2014-го отримав поранення на Луганщині. Восени 2015 року Леонід приєднався до лав 30-ї ОМБр. У липні добігав кінця його контракт, він планував повернутися додому, щоб відсвяткували весілля єдиної доньки, а потім повернутися на Схід до своїх побратимів. У липні йому мало би виповнитися 46 років. Леонід разом із родиною мешкав у Києві. Вдома на нього чекали дружина та 24-річна донька.

Ілля Струк (на другому фото), старший матрос 503-го окремого батальйону морської піхоти, загинув під час ворожого обстрілу неподалік окупованої Горлівки 17 червня. Він пішов воювати у 2014 році. Брав участь у боях поблизу Маріуполя, був поранений на передовій. У 2020 році планував вступити до військової академії. Ілля родом з Волинської області, виріс у багатодітній родині, йому було 24 роки.

Богдан Коваленко (на третьому фото), старший солдат 54-ї ОМБр, загинув 18 червня від кулі ворожого снайпера. До війська прийшов у 2017 році. Богдан родом із Харківщини, йому було 22 роки. На нього чекали батько і бабуся.

Іван Дедюх (на четвертому фото), сержант 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», загинув на Донеччині 27 червня. Боєць разом із побратимом отримали поранення внаслідок розриву боєприпасу. Іван помер від множинних осколкових поранень. Чоловік родом із Тернополя, йому було 37 років. На передовій – з 2014-го. Вдома на Івана чекала мати.

Вічна слава загиблим Героям!

Ми пам’ятатимемо…
Фонд «Повернись живим»

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...