У Дніпрі затримано педофіла, який приставав до 12-річної дівчинки (відео)

Як виявилося, 45-річний мешканець міста не вперше пристає до дітей.

У Дніпрі 45-річний чоловік чіплявся до незнайомої 12-річній дівчинці. Вона в сльозах звернулася за допомогою до перехожих, розповівши їм, що «дядько» схопив її за сідницю., повідомляє Днепр Оперативный на своєму каналі у YouTube, передають Патріоти України.

Співробітники магазину, поруч з яким сталася надзвичайна подія, негайно викликали поліцію, а дівчинка втекла додому, щоб розповісти про те, що трапилося своєї матері, повідомляє Дніпро Оперативний.

За словами очевидців, чоловік перебував у неадекватному стані і навіть не намагався втекти з місця інциденту.

До того ж, як виявилося, він не вперше пристає до дітей.

Прибулий екіпаж патрульної поліції затримав педофіла і доставив до найближчого відділення поліції для з'ясування всіх обставин події.

Оперативне відео затримання підозрюваного:


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.