У доньки російського актора-путініста в Україні знайшлася сестра - родичка революціонера Зеленського (фото)

У доньки російського актора-путініста Володимира Машкова, акторки Марії Машкової відшукалася сестра родом з України. Про це родички розповіли на своїх сторінках в Instagram, передають Патріоти України.

Сестру Машкової звуть Міла і вона родом з Харкова. Її прапрабабуся Меланія Зеленська була дружиною революціонера Євгена Зеленського.

За словами Міли, вона вважала той факт, що вони з Машею Машковою сестри, легендою, адже чула про це в дитинстві розмиту інформацію від своєї бабусі. Та, врешті, сестер звела доля:

"Відбулось дещо неймовірне і, навіть, схоже на індійське кіно. Одного вечора у кінці березня я гортала стрічку YouTube, і мені трапилось відео українського каналу про батька Маші. Саме там було сказано, що бабуся Володимира Машкова була Надія Зеленська. В мене виникла підозра і я пішла запитати у Google. На мій подив в Інтернеті я знайшла генеалогічне дерево, де і була вказана Меланія Зеленська, її син Дмитро (мій прадід), її донька Надія (прабабуся Маші) і ще син Олексій Зеленський (талановитий скульптор, до речі, про нього я знала, завжди дуже пишалась)", - розповіла Міла Зеленська.

Меланія Зеленська, Маша Машкова, Міла Зеленська. Фото: instagram.

Дівчина зізналася, що отримавши підтвердження і знаючи позицію Марії Машкової щодо повномасштабної війни в Україні, не вагаючись їй написала. "Маша відповіла за 5 хвилин. Були сльози, тряслися руки, мені не вірилося... Тоді Маша мені розповіла про свій задум стосовно щоденника нашої прапрабабусі Меланії, вистави та книги за його мотивами. Я ознайомилася із щоденником і сказати, що я вражена - нічого не сказати. Але більш за все я вражена тим, що в мене є чудова старша сестра, яка зі мною зараз на зв'язку щодня попри відстань", - поділилася Міла, яка з Харкова переїхала до Австрії.

За словами Міли, старша сестра Маша її дуже підтримувала, коли російські окупанти обстріляли її район Основу у Харкові і коли в будинку її мами повилітали вікна і вона потребувала підтримки.

Міла поділилася, що разом з сестрою вже у жовтні у Молдові представлять книгу про їхню прапрабабусю Меланію Зеленську. Також родички хочуть поставити виставу за мотивами щоденника їхньої родички.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...