У Джонні Деппа вперше відреагували на його скандальне "звернення до росіян" та чутки про візит до РФ

Навколо голлівудського актора Джонні Деппа днями розгорівся неабиякий скандал через буцімто його візит до Росії та звернення до мешканців країни-агресорки, в якому він побажав їм "берегти себе", зазначають Патріоти України.

Новини викликали хвилю обурення у фанів зірки та активні обговорення у соцмережах. На скандал відреагував офіційний представник Деппа Стівен Дойтерз. Продюсер відповів на запитання шанувальників у Twitter та спростував візит актора до РФ. Ба більше, як пояснив Дойтерз, відео зі зверненням Деппа нібито до росіян, було записано для світового прокату фільму "Жанна Дюбаррі".

"Це не правда. Це було відео, зняте для світового прокату фільму. І ніяких візитів до Росії не буде", - написав Дойтерз.

До того ж, зазначимо, що на одному з останніх концертів Джонні Депп та його гурт Hollywood Vampires у Скарборо підтримали Україну - під час виконання хіту Heroes на екрані позаду артистів з'явився синьо-жовтий прапор.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...