У головах потенційних найманців слова "Україна" і "смерть" мають стояти взагалі поруч. Щоб слово "заробити" було невиразним під хвилею жаху, - Сазонов

"На тлі розмов про мобілізацію та аудиту резервів ЗСУ, який проводить Геншаб і Міноборони. Давайте розберемося – ким воює і буде воювати у 2024 році противник. У них була так звана часткова мобілізація. Була і триває прихована. Триває набір засуджених і підслідних. Свою лепту вносять ПВК. Але основна маса – найманці. З бідних депресивних регіонів, типу Дагестану та інших", - пише політолог та військовослужбовець Кирило Сазонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Полонені вже давно не брешуть про навчання, а прямо кажуть, що борги загнали на війну, на громадянці стільки не заробиш. Плюс мігранти, яким бонусом до зарплати йде громадянство. Питання – що нам із цим робити?

Перше і найлогічніше – бити по їхній економіці. По гаманцю. Удари по нафтовій і газовій інфраструктурі, по промислових об'єктах. Чим уже займається СБУ. «Робота» з нафтопроводами і газопроводами на їхній території. Посилення санкцій. Танспортна блокада скрізь – уроки польських фермерів на допомогу. Ефект не моментальний, але невідворотний.

Друге – пропаганда. У головах потенційних найманців слова «Україна» і «смерть» мають стояти взагалі поруч. Щоб слово «заробити» було невиразним під хвилею жаху.

Якщо перше завдання для диверсантів, то друге – для грамотної пропаганди. Об'єктивно, поки що диверсанти працюють ефективніше. Потенційні найманці мають вірити, що всі страшні розповіді про злих бандерівців і розіп'ятих хлопчиків – правда. І не менш страшна правда те, про що їм не розповідають. Вони повинні робити в штани при слові «Україна». Колеги, роботи багато.

Третє. Відвертаємося від противника і дивимося в дзеркало. Можна не продовжувати, правильно? У мене розумні читачі і все прекрасно розуміють. Отже, потрібні гроші. Економіка, що працює. Не «більше податків хороших і різних», а умови для різкого зростання. Нові рішення і нові люди на ключових позиціях. Так, а українське громадянство вже набагато цінніше за російське.

Ландшафт зрозумілий, завдання очевидні. Працюємо?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...