У головній ролі - відомий актор-путініст: Росіяни знімають серіал про Байдена, який працює в РФ вчителем англійської (фото)

Кремлівські пропагандисти похвалилися зйомками серіалу Гудбай, що оповідає про застряглого у РФ президента США Джо Байдена, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляється, роль глави Білого дому у ньому грає Дмитро Дюжев, який є затятим прихильником російського диктатора Володимира Путіна.

За сюжетом серіалу для ТНТ, Байден вирушає до РФ із таємним візитом, щоб розгадати так звану «російську душу», якою громадяни країни-агресора зазвичай намагаються виправдати свою дикість в очах іноземців, та зрозуміти, чому американські санкції на них нібито ніяк не діють.

Nedoctor1/X

«У перший же день він загубив документи, знайшов „друга-патріота“, після чого почав жити у хрущовці і працювати вчителем англійської, щоб заробити гроші і повернутися на батьківщину», — йдеться в описі до цієї маячні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Твари какие-то врут по телевизору...": З обурених звернень жителів Курської області до Путіна зробили музичний трек (аудіо)

вівторок, 27 серпень 2024, 13:54

Блогер Лацюга зробив новий трек з криків жителів Курської області та кліп до нього. Трек потрапив у рекомендації ТікТока. Відео опубліковане у TikTоk, передають Патріоти України. Трек набрав за 4 дні понад 500 тисяч переглядів.

У головній ролі - відомий актор-путініст: Росіяни знімають серіал про Байдена, який працює в РФ вчителем англійської (фото)

вівторок, 27 серпень 2024, 13:44

Кремлівські пропагандисти похвалилися зйомками серіалу Гудбай, що оповідає про застряглого у РФ президента США Джо Байдена, повідомляють Патріоти України. Як повідомляється, роль глави Білого дому у ньому грає Дмитро Дюжев, який є затятим прихильником ...