У Індії жінка відмовилася брати шлюб... через таблицю множення

Її майбутній чоловік не зміг відповісти на просте запитання.

У Індії жінка скасувала шлюб через математику. Про це повідомляє Tribune India, передають Патріоти України

У індійському штаті Уттар-Прадеш мало відбутися весілля. Перед тим, як остаточно дати згоду і обмінятися гірляндами, наречена попросила чоловіка розповісти їй таблицю множення на 2. Той знітився і не зміг відповісти. Наречена обурилася неосвіченістю свого майбутнього чоловіка і вийшла з мандапи, повідомивши, що не може вийти заміж за людину, яка не знає основ математики. Друзі та родичі не змогли переконати наречену.

Двоюрідна сестра нареченої сказала, що вони були вражені тим, що наречений був неосвіченим.
"Сім'я нареченого тримала нас у невіданні щодо його освіти. Можливо, він навіть не ходив до школи. Але моя смілива сестра пішла, не боячись соціального табу", - сказала вона.

Поліція не порушувала справи після того, як обидві сторони досягли компромісу після втручання старійшин села - сім’ї нареченого і нареченої повернули одне одному подарунки та коштовності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...