"У команди Зеленського є одна проблема - вони часто приймають на рівному місці дуже тупі рішення. Тактично грамотно було б не чіпати Кличка", - журналіст

Боксер боксером чи мер мером, але Кличко перш за все світова селебрітіс. А Богдан – ні. Тому чим більше ОПУ давитиме на Кличка, тим більше на Заході писатимуть про дивного регента Богдана та Коломойського.

"У команди Зеленського є одна проблема – вони часто приймають на рівному місці дуже тупі рішення. З якогось дива Богдан вирішив змінити керівництво в Києві, а там бач Кличко", - пише Антон Павлушко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Все б нічого, бажання поскоріше контролювати всіх доволі поширене явище в політиці, але цього разу не врахували, що Кличка знають також поза межами країни. А тому автоматично про цю спробу узурпації влади (а саме про це і мова) почнуть писати в міжнародній пресі.

Тактично грамотно було б не чіпати Кличка, але вже дорвались до влади і понеслась... Відповідно про це написали на Заході. Відповідно, коли Кличко побачив до чого йде, то застосував свої зв'язки

Боксер боксером чи мер мером, але він перш за все світова селебрітіс. А Богдан – ні. Тому чим більше вони будуть давити на Кличка, тим більше на Заході будуть писати про дивного регента Богдана та Коломойського.

Причому скоріше за все Кличка таки позбавлять всіх посад і випруть з української політики, ось тільки для України загалом це буде дорого коштувати.

Це депутатам-слугам Потураєв може пояснювати, що вони ніхто. Чи Філатов буде обачливо посміхатись на камеру та заключати дурнуваті пафосні парі з Зе. А Кличко може у відповідь поїхати до Джуліані чи видати серію інтерв'ю для західної преси – як німецькою так і англійською мовами.

Як, до речі, у Богдана з мовами? Чи готовий він взагалі пояснити звідки взявся і чому ми бачимо більше його ніж президента?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...