У компанії ексдружини Тищенка та відомої дизайнерки: Блогерка Квіткова похвалилася відпочинком на півдні Африки

Разом з подругами блогерка Даша Квіткова відправилась у Кейптаун — портове місто на південному заході Південно-Африканської Республіки. Там серед інших — колишня дружина скандального Миколи Тищенка Алла Барановська, нагадують Патріоти України.

Українська блогерка Даша Квіткова показала знімки, зроблені під час відпочинку в Кейптауні. Туди вона відправилась з компанією подруг, серед яких колишня дружина скандального Миколи Тищенка Алла Барановська, а також дівчина Тараса Цимбалюка, бізнесвумен і дизайнерка Світлана Готочкіна.

Зараз Даша показала, що протягом відпочинку вона з подругами ходила в гори, катался на яхті, влаштовувала фотосесії з неймовірними краєвидами. «Якби мене спитали, що я колекціоную, я б не вагаючись відповіла, що емоції. Ця колекція не підлягає поверненню, продажу чи обміну. Вона особлива, бо залишається з тобою назавжди і захована в найпотаємніших куточках. Це колекція, яка з кожним роком стає ціннішою. І коли ти її дістаєш, щоб подивитися, вона дарує тобі сонце серед зимового дня, нагадує про важливе, і іноді дає тобі те, що ти взагалі не очікуєш. Хочу завжди поповнювати цю колекцію, і не забувати про неї», — висловилася Даша Квіткова.

Прихильники залишили Квітковій чимало компліментів в коментарях. «Ніби з серіалу!», «Підписуюсь під кожним словом!», «Дашо, ти неймовірна», «Яка краса», «Неймовірно гарні фото. Класного відпочинку», — написали підписники.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої за Торецьк можуть сточити війська росіян, - військовий експерт

субота, 12 жовтень 2024, 17:08

Військовий оглядач Денис Попович в ефірі Radio NV розповів про бої за Торецьк, передають Патріоти України. Він нагадав, що в Торецьку окупанти «просочилися» до центральної частини міста. «Як бачимо, бої там тривають. Вуличні бої - це відсутність лінії ...

Загинули дорослі та діти: У Чечні стався вибух та масштабна пожежа на АЗС (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:43

У суботу, 12 жовтня, у столиці Чечні Грозному стався масштабний вибух на АЗС. ЗМІ повідомляють про щонайменше чотирьох загиблих, серед яких діти. Про це повідомляє Baza у Telegram, передають Патріоти України. За даними Baza, на АЗС, що знаходиться в Ах...