У конспірологію про двійників я не вірю, а от у тому, що Путін просто поїхав головою, – сумнівів немає, - Казанський

"У Telegram репостять старе відео за участю Путіна, в якому він божиться, що ніколи не нападатиме на Україну й не забиратиме Криму. У принципі, зрозуміло, звідки береться конспірологія, що справжній Путін помер і замість нього двійник. Справді, складно повірити, що людина на відео й та істота, яка зараз на чолі Росії, – це одна й та сама особа", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Характерно, що Путін тут не просто відбріхується якоюсь односкладовою відповіддю на кшталт "не нападатиму на Україну", а переконливо пояснює, чому робити цього в жодному разі не можна. Наводить раціональні аргументи, за які зараз у Росії у в'язницю саджають. Видно, що він і справді вірив у те, що говорив. Тепер це зовсім інша людина.

У конспірологію про двійників я не вірю, а от у тому, що Путін просто поїхав головою, – я сумнівів не маю. Із цієї причини переговори з Путіним не мають жодного сенсу.

Із ним немає сенсу домовлятися не тому, що українці не хочуть миру. А просто тому, що з Путіним неможливо домовитися. Перед нами наочне підтвердження того, що будь-які слова Путіна взагалі нічого не варті. Сьогодні він буде вам так само переконливо доводити одне, а завтра знову перекреслить будь-які домовленості й відмовиться від усього сказаного та підписаного раніше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не можна не помітити, що після звільнення Залужного на фронті відбулися зміни, які точно не на користь Україні, - Борислав Береза

вівторок, 15 жовтень 2024, 21:51

Що відбувається на фронті, якщо радник ОП Подоляк каже, що все поліпшується, стабілізується, йдуть ротації. А на ділі - ми втратили дуже багато територій. Чому? "Не можна не помітити, що після звільнення Залужного на фронті відбулися зміни, які точно н...

Через упертість та відірваність чергового міністерства від реалій ми втратили 300 тис. дітей, - радник мера Маріуполя

вівторок, 15 жовтень 2024, 21:22

"300 тис. втрачених дітей. Депутатка Южаніна шокувала цифрою дітей, яких напередодні нового навчального року вивезли з України. 300 тис. наших юних громадян ми втратили просто зараз. Це звучить так, як і повинно звучати – як вирок нашій системі освіти ...