У кожного своя спальня: Король Чарльз та королева Камілла давно не сплять разом, винна хвороба монарха

Король Чарльз і королева Камілла довго йшли до того, щоб їхній шлюб став можливим. Але зараз, через вісімнадцять років після знаменного дня, пара спить у різних спальнях. І тому є причина. Про це пише Hello!, передають Патріоти України.

Король може і радий би спати в одній спальні зі своєю коханою дружиною Каміллою, але не може через проблеми зі здоров'ям. Тому у кожного з них є своя спальня, а є одна спільна, де, гадаємо, подружжя іноді проводить час разом.

Вся справа в тому, що монарх страждає від болю в спині і навіть мандрує зі спеціальною подушкою, щоб полегшити біль. Сон на самоті також сприяє тому, щоб болі ставали менш вираженими.

Експертка зі сну Мартіна Сілі каже, що спільне використання ліжка може сприяти погіршенню постави. А сон у положенні, що створює навантаження на шию або хребет, може призвести до хронічного болю та дискомфорту.

Також король Чарльз виконує спеціальні вправи для полегшення болю. Його син принц Гаррі розповів у своїх мемуарах, що батько іноді робить це в самих трусах. Травми Чарльз отримав, коли грав у поло.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Угледар, что дальше?" - Злий Одесит

субота, 5 жовтень 2024, 8:05

После того, как в предыдущей заметке, я ответил на самый часто задаваемый в последнее время вопрос относительно того, можно было бы удержать Угледар, в этом, попробую ответить, что будет после Угледара. При этом попробую спрогнозировать, во что выльетс...

Народні прикмети на 5 жовтня. Що українці здавна намагалися зробити цього дня, щоб ніколи більше не відчувати нестачу грошей

субота, 5 жовтень 2024, 7:05

5 жовтня за новим церковним календарем (18 жовтня за старим) - день пам'яті великомучениці Харитини Амісійської. За старим календарним стилем - день пам'яті святого мученика Фоки Синопського і пророка Іони, передають Патріоти України. . Харитина жила ...