У країни не грошей немає. У тих, хто її очолює на різних рівнях, немає совісті, - Зоя Казанжи

"Офіційна інформація про затриману посадовицю у Хмельницькому та про її родину, де всі - державні службовці. Подивіться, як цікаво все виходить. Розпочато кримінальне провадження щодо незаконного оформлення інвалідності чоловікам, які намагаються уникнути військової служби", - пише журналістка та письменниця Зоя Казанжи на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Під час обшуків у службових кабінетах та за місцем проживання посадовиці виявлено 100 тисяч доларів США, а також низку підроблених медичних документів, списки "ухилянтів" із прізвищами та фіктивними діагнозами.

Вдома знайшли:

- майже 5 мільйонів 244 тисяч доларів США;

- 300 тисяч євро;

- понад 5 мільйонів гривень;

- брендові прикраси та коштовності.

Гроші знаходили скрізь: у шафах, шухлядах, нішах. Вилучено документи, які підтверджують незаконну діяльність посадовців та відмивання ними грошей через різні бізнес-проєкти. Коли приїхали слідчі, жінка намагалась викинути дві сумки з 500 тисячами доларів через вікно. Також правоохоронці виявили інші статки родини. Зокрема, вони володіють 30 об'єктами нерухомості в Хмельницькому, Львові та Києві; мають 9 елітних автівок; володіють корпоративними правами на 48 мільйонів гривень; мають у власності готельно-ресторанний комплекс на майже 3 тисячі квадратних метрів в одному із парків Хмельницького; мають у власності нерухоме майно в Австрії, Іспанії та Туреччині; на валютних закордонних рахунках родина також "накопичила" майже 2,3 мільйонів доларів США.

Викрита "мільйонерка" - Тетяна Василівна Крупа, членкиня депутатської фракції "Слуга народу" у Хмельницькій обласній раді, членкиня депутатських груп "Медицина Хмельниччини", "Єдність", членкиня постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту, головна лікарка КЗОЗ "Хмельницький обласний центр медико-соціальної експертизи", заслужений лікар України.

У вас є якісь коментарі до цього злочину? Тим часом святий Гетьманцев повідомляє, що будуть податки збільшувати, бо інакше не наповнити бюджет. Ми будемо платити - ми ж все розуміємо. То у нас країна кровʼю стікає. Не у них. У них все ок.

Дивлюсь на оці купи грошей. Позавчора писала пост, збирали 50 тисяч гривень на ремонт авто швидкої допомоги, в яке прилетіло під час евакуації поранених. В месенджер пишуть з проханням оплатити два десятка комплектів спеціальної форми для спеціального підрозділу. Форму їм пошили дві жінки, за свої кошти. Хоча б за тканину повернути. Шукають РЕБ на передову. Просять допомогти купити генератор для мобільної стоматології.

Ми пишемо тут пости з воланням допомогти і донатимо одне одному на рахунки. Твій збір - я допомагаю, мій збір - ти допомагаєш. Я дивлюсь на оці купи готівки, які вилучені лише у однієї чиновниці. Згадую воєнкома Борисова із Одеси і його багатомільйонний будинок в Іспанії. У пари з Одеси Діденко - він голова облради, вона нардепка у ВР, знайшли незадекларовані статки, які перевищують 17 мільйонів. Колишні топ посадовці банку "Фінанси та Кредит"підозрюються у розтраті майна банку на суму понад 608 мільйонів гривень.

І, я впевнена, ви самі можете продовжити цей список. У країни не грошей немає. У тих, хто її очолює на різних рівнях, немає совісті".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Чому в СРСР на стіни вішали килимиі звідки пішла ця традиція

вівторок, 8 жовтень 2024, 18:42

Цей пережиток радянського минулого ще можна зустріти в деяких будинках і квартирах, але мало хто задумується, навіщо люди вішали килим на стіну, передають Патріоти України. Вважається, що моду вішати килими на стіну до Радянського Союзу привезли з Туре...

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...