У Краснодарському краї забили до смерті двох "вагнерівців" (фото 16+)

Неподалік Туапсе забили до смерті двох чоловіків, третьому вдалося втекти, він у лікарні. За словами місцевих, усі троє постраждалих служили у "ЧВК "Вагнер". Про це пишуть місцеві ЗМІ.

У ніч на 5 серпня поліцейським повідомили, що на березі річки в селищі Дедеркой сталася бійка. Прибулі силовики знайшли на місці два тіла колишніх бойовиків 41 і 38 років. З ними був 21-річний чоловік, йому вдалося втекти.

За підозрою в скоєнні злочину розшукуються 27-річний Туркменян Артем Едуардович уродженець села Шепсі Туапсинського району і 36-річний Тулумджян Вартан Разміковіч, який проживає в Туапсе.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хто тебе знімав з позиції?": Журналіст показав, яка атмосфера панує в армії окупантів (відео)

субота, 28 вересень 2024, 13:52

Командири російських окупантів, які воюють в Україні, принижують та б'ють своїх підлеглих. Відповідним відео поділився український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Хто тебе знімав з позиції?", - запитує на відео командир свого підле...

Кирило Буданов перевірив позиції розвідників на Харківщині - джерела

субота, 28 вересень 2024, 13:28

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов здійснив перевірку позицій розвідників у Харківській області. Він також провів планування операцій разом із командирами. Про це повідомили джерела NV у Силах оборони, передають Патріоти У...