У Кремлі були впевнені, що українські БПЛА не долетять до Татарстану і не вразять "найцінніший" завод, - Іван Яковина

Оглядач Іван Яковина розповів, що українські безпілотники вперше долетіли до Татарстану, де вразили «найцінніший» військовий завод зі збірки шахедів і НПЗ. Чому цей удар шокував РФ і як така стратегія ЗСУ створює «комфортні умови» для роботи винищувачів F-16, він розповів в ефірі Radio NV, передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

Українські безпілотники успішно атакували об'єкти в Татарстані на відстані понад тисячу кілометрів від українського кордону. Туди вперше прилетіли українські безпілотники і вразили одразу кілька цілей. Там удари припали по заводу, де виробляються безпілотники шахед, а також по нафтопереробному заводу. Усе це в Татарстані.

Удар по заводу, що збирає шахеди — це, можливо, найголовніше. Уже з’явилися кілька відеороликів, де видно, як люди розбігаються з цього заводу, як там вибухають безпілотники. І, звичайно, прямо скажемо, місцеве населення було в цілковитому шоці. Чого вони не очікували, так це отримати своє власне виробництво собі ж на голову, тому що вони звикли, що їхні безпілотники комусь іншому на голову падають. Коли їм на голову падають безпілотники, їм це дуже не сподобалося.

Не тільки для місцевих жителів і співробітників цього заводу був неприємний сюрприз, а й для російського командування. Цей удар став по-справжньому шокуючим, тому що люди в російському командуванні були, звісно, впевнені, що так далеко, аж до Татарстану, українські безпілотні літальні апарати долетіти ніяк не можуть, для цього потрібна вже щонайменше крилата ракета. Однак, виявилося, що можуть.

Саме тому через таку велику відстань від українського кордону виробництво шахедів і було розміщено в цьому місті Єлабуга, в Татарстані. Хотіли бути впевненими на 100%, що туди точно нічого не долетить, тому що загальна площа цього заводу планується близько ста тисяч квадратних метрів. Це величезні приміщення.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...