У Кремлі вже обговорюють "війну на території Росії", - Подоляк

Українцям нічого не доведеться вигадувати, щоб прибрати Росію, тому що вона це зробить самостійно. Це відбудеться в межах закономірного історичного процесу. Про це розповів радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк. За його словами, що найгірші часи в Росії лише попереду, передають Патріоти України.

Чому Росія буде знищена

Михайло Подоляк розказав, що на порядку денному в росіян тема війни, яка вже "перейшла на їхню територію". "Безумовно, ми не атакуємо нікого – це Росія сама себе атакує", – наголосив він.

На його думку, Росія самознищиться, бо це нормальний історичний процес, коли держава не відповідає цивілізаційним нормам. "Історичний час для смерті Росії у такому вигляді прийшов – хоче вона цього чи ні. Це об’єктивний історичний процес", – наголосив радник голови ОП.

За його словами, Україна просто певною мірою пришвидшила цю подію.

Що не так в Росії

Росіян вже давно хвилювала низка проблем. "У них цей гній набухав, з яким вони жили: ненависть до світу, правил життя в цьому світі, прогресу технологічного і гуманістичного. Вони ненавиділи це все. І сьогодні воно прорвало, на жаль, на Україну, але ми свою роботу виконали", – додав він.

Михайло Подоляк розповів, що низка подій ще більше пришвидшить в самій Росії відчуття війни як такої. Тут ще будуть додаткові мобілізації, конфлікти, ампутанти, які вийдуть з лікарень, як після Другої світової війни, і заполонять практично всі центральні міста Росії", – прокоментував він.

За його словами, Росія буквально викидає своїх людей. Вони, залишаючись без кінцівок, не зможуть отримати будь-якої допомоги від держави. "Це ж філософія Росії. Ви маєте стояти на колінах або канючити гроші", – пояснив він.

Подоляк наголосив, що через це Росія стане суттєво знервованою країною з низьким рівнем моральності, що і сприятиме її самознищенню.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...