У Кремлі вже почалась боротьба не за перемогу у війні, а за утримання влади та власності в Росії, - Піонтковський

Політолог Андрій Піонтковський вважає, що падіння Херсона й атаки у відповідь по російських містах ракетами ATACMS кардинально змінять політичну ситуацію в Росії. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Ми бачимо атаки Кадирова та Пригожина на російських генералів. Путін спустив цих собак, щоб у суспільній свідомості вину за поразки під Києвом та Харковом перекласти на військових. Повна аналогія з гітлерівськими часами! Путін спустив навмисне цих псів, щоб вони переконували народ у тому, що винні генерали. Та пси вже виросли у великих вовків, які показують ікла самому Путіну", - підкреслив Піонтковський.

Політолог додав, що у Росії вже почалась боротьба не за те, як перемогти Україну, а за те, як втримати владу та власність у країні, що зазнає поразки. "У Росії вже йде боротьба, як захопити владу у країні, що зазнає поразки. Про це думають не лише Пригожин з Кадировим. Тобто атмосфера громадянської війни між збройними загонами еліти нагнітається вже зараз. А звільнення Херсона стане тригером конфлікту", - зауважив Піонтковський.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ті, що обіцяли "допомогти Ровенькам на Луганщині": У російському місті обвалився п'ятиповерховий будинок (фото)

субота, 11 травень 2024, 18:14

Подібні речі трапляються у Печорі регулярно. У Печорі (Республіка Комі РФ) упала частина гуртожитку: частково обвалився п'ятиповерховий будинок. Про це з посиланням на ГУ МНС у регіоні повідомляють росйські ЗМІ і пабліки, передають Патріоти України. По...

Війська НАТО штурмують "російські" позиції на навчаннях в Естонії, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 17:01

В Естонії та інших країнах на східному фланзі НАТО відбувається наймасштабніша за десятиліття серія військових навчань, в яких західні армії вчаться воювати з урахуванням досвіду України. При цьому в НАТО не приховують, що готуються протистояти саме ро...