У кремлівському зоопарку сварка. Кухар Путіна наїхав на алкаша Путіна, - Голубоцький

Пригожин вирішив, що він недоторканний – бо за ним "Вагнер". І явно повторює шлях Троцького

Пригожин вже встиг зіпсувати настрій практично всій владній вертикалі Росії, констатує український політтехнолог Олексій Голубоцький щодо крайнього скандалу у владній верхівці РФ.

"Пам'ятаєте хворі "прогнози" Дмитра Медведєва на 2023 рік? Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин публічно для журналістів обізвав це "еротичними фантазіями".

"Да, я ознакомился с "прогнозами" и не могу никак прокомментировать эротические фантазии. Конечно, любая фантазия имеет место".

Тобто колишній кухар (і офіціант на особливо важливих обідах) відкрито наїхав на другу особу в державі. Так, запійного алкаша, тупу тварину – але тварину, від якої, серед іншого, також залежить і "червона кнопка" як від заступника голови Радбезу РФ, тепер ще й першого заступника голови Військово-промислової комісії РФ.

Пригожин вирішив, що він недоторканний – бо за ним "Вагнер". І явно повторює шлях Троцького: розсварився вже практично з усіма – з місцевими елітами, наїздить на Кремль, на військових... От тільки позиція Троцького забезпечила врешті якісну основу для домовленості всіх, на кого він встиг наїхати, що "товаріщу Льву пора". І Троцький отримав свого льодоруба.

Пригожин на цей момент також вже встиг зіпсувати настрій практично всім, належним до владної вертикалі Росії. Підозрюю, що до консенсусного рішення і умовного льодоруба (може, тієї ж кувалди) лишилось не так довго.

Крім того, міцно прив'язаний до своїх преференцій на час війни Пригожин явно заважатиме, якщо владні кола Росії таки дозріють десь ближче до весни до припинення всієї цієї історії з Путіним і нападом на Україну

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...