У Криму біля Сімферополя, Євпаторії в Севастополя лунають вибухи. Гарно горить військовий аеродром Саки, чути детонацію боєприпасів (відео)

У ніч на п'ятницю у Криму була оголошена балістична небезпека. Вибухи було чути в Новофедорівці, в районі Окунівки та Сімферополі,передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер"

Місцеві мешканці повідомили про пожежу на аеродромі "Саки" в Новофедорівці, там також чути детонацію боєприпасів.

Окрім цього, потужні вибухи було чути в районі Окунівки під Євпаторією та у Сімферополі. В Севастополі місцева влада повідомила про атку БпЛА.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму біля Сімферополя, Євпаторії в Севастополя лунають вибухи. Гарно горить військовий аеродром Саки, чути детонацію боєприпасів (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 7:45

У ніч на п'ятницю у Криму була оголошена балістична небезпека. Вибухи було чути в Новофедорівці, в районі Окунівки та Сімферополі,передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер" . Місцеві мешканці повідомили про пожежу на а...

Народні прикмети на 26 липня. Кому сьогодні щастить та що не варто позичати з цього дня щоб не втратити благополуччя

п’ятниця, 26 липень 2024, 7:05

Єрмолай народився в III столітті в Нікомидії. Він прийняв хрещення і з часом став пресвітером і проповідником. В ті часи йшли гоніння на християн, тому Єрмолай, а також його сподвижники Єрміпп і Єрмократ змушені були переховуватися. Але Єрмолай не поли...