У Криму пролунали вибухи: внаслідок атаки пошкоджено стратегічну нафтобазу у Феодосії, прилетіло і по казармі окупантів, - соцмережі

За даними місцевих каналів, у Феодосії та Чорноморську пролунало близько 5 вибухів. Унаслідок атаки ліквідовано 2 ворожі катери і зафіксовано влучання в нафтобазу та казарму.

Уночі в п'ятницю, 10 листопада, в тимчасово окупованому Криму пролунали потужні вибухи у Феодосії та Чорноморську. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер".

У Феодосії, ймовірно, внаслідок атаки пошкоджено нафтобазу.

Пост обстріл Феодосії

Також повідомляється, що в Чорноморську було 4-5 "прильотів". Місцеві жителі заявили, що було чутно гучні звуки. За даними Telegram-каналу "Кримський вітер", було зафіксовано влучання в прикордонну заставу.

Місцеві жителі про вибухи

Пізніше в Telegram-каналі "Кримський вітер" написали, що "приліт" припав на казарму. Також там повідомили про ліквідацію двох ворожих катерів.

Пост про потрапляння в казарму

Глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов на момент публікації матеріалу не коментував вибухів у Криму.

Тим часом Міноборони РФ відзвітувало про "припинення спроби здійснення київським режимом терористичних атак із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації".

"Черговими силами ППО два українські безпілотні літальні апарати перехоплено над територією Республіки Крим", — додали в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...