У Криму вбили подружжя з Дніпропетровщини, яке заявило, що півострів належить Україні

У Ялті на території тимчасово окупованого Криму чоловік убив подружню пару з Дніпропетровщини за їхню проукраїнську позицію. Зловмисник заявив, що чоловік та жінка наполягали, що Крим належить Україні, а також погано відгукувалися про Росію і керівництво країни. Про це повідомили російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Попередньо, слідство встановило, що чоловік працював за наймом у вбитого подружжя. Згідно з даними камер відеоспостереження, вбивство сталося 29 вересня близько 10-ї години ранку. Зловмисник завдав українцям ударів дерев'яною битою, яку залишив на місці злочину.

Нагадаємо, раніше у тимчасово окупованому Криму російський військовий, якого нещодавно відзначили державною нагородою, разом з другом вбили чоловіка. Двоє чоловіків у стані алкогольного спʼяніння завдали жертві – Сергію Сухову – понад 30 ножових поранень. Але правоохоронці його випустили. Через це жителі Ялти влаштували мітинг біля споруди так званого "МВС". Вони вимагають покарати обох вбивць.

Слід зазначити, що підозрюваний Гонтаренко – командир взводу алупкінської роти спецназу Спілки ветеранів зведеного полку народного ополчення Криму. У серпні він отримав нагороду від так званої місцевої адміністрації "за активну громадянську позицію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...