У Кривому Розі під час ракетного удару автівки вибуховою хвилею закинуло на дах (відео)

У Кривому Розі внаслідок ворожого ракетного удару автомобілі вибуховою хвилею відкинула на дах будівлі. Про це повідомив місцевий телеграм-канал "Свої", опублікувавши відео, передають Патріоти України.

За останніми даними, внаслідок удару постраждали 8 людей. Серед поранених - чоловіки 64-ти і 29-ти років та 18-річний хлопець. У місті потрощено гаражний кооператив, понівечено 12 автівок, вибито вікна у готелі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Будівельна піраміда та власний "кишеньковий" банк: Ексдепутат міськради Чернігова залишив без квартир сотні людей

середа, 28 серпень 2024, 15:02

У Чернігові розгорівся масштабний будівельний скандал: власник будівельної компанії "Основа-Буд-7" та уже колишній депутат міської ради Юрій Тарасовець залишив сотні чернігівців без житла, не виконавши зобов'язань перед покупцями. Збитки оцінюються орі...

Влада запевняє, що це - фейк: У Рязанській області РФ виникла пожежа в районі ГРЕС (відео)

середа, 28 серпень 2024, 14:50

У районі Рязанської ГРЕС у Росії виникла пожежа. Очевидці повідомляють, що перед загорянням чули «хлопок», пише Telegram-канал Astra в середу, 28 серпня. У Мережі з’явилися кадри з пожежею, на яких видно задимлення біля станції, передають Патріоти Укра...