У Курську знову працювало "ПВО": У соцмережах співчувають загиблим... на аеродромі "Халіно"

Росіяни заявляють, що ввечері збили у небі над Курською областю безпілотний літальний апарат, передають Патріоти України.

У Telgram-каналі Міністерства оборони Росії повідомляється, що близько 20:30 безпілотник літакового типу спробував атакувати об'єкти на території Російської Федерації. "Черговими засобами ППО український безпілотний літальний апарат знищений над Курською областю", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що ввечері російський провоєнний паблік "Fighterbomber" висловив співчуття у зв'язку з подією на аеродромі "Халіно" в Курській області. Офіційна влада ніяк це не коментує. "Щось треба написати про Халіно. Важко тут щось писати. Мої співчуття, брати... Будемо жити", - написав автор каналу.

Місцевий Telegram-канал "Типовий Курськ", посилаючись на провоєнні пабліки, пише, що авіабаза могла потрапити під удар дронів, є загиблі серед військових.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...