У Києві невідомий на камеру осквернив Ханукію на Майдані Незалежності (відео)

У Києві чоловік осквернив Ханукію і виклав відео свого злочину в мережу. Представники Об'єднаної єврейської громади України вже відреагували на інцидент, передають Патріоти України.

"Під час святкування свята Хануки в центрі Києва був здійснений акт антисемітизму. Невідома особа вчинила правопорушення, осквернивши найбільшу в Європі Ханукію, встановлену на Майдані Незалежності з наявністю всіх відповідних дозволів. Чоловік також виклав відео зі своїм вчинком у соціальних мережах", - повідомили представники Об'єднаної єврейської громади України в офіційному Telegram-каналі.

У зв'язку з подією єврейська громада звернеться до Національної поліції Києва із заявою про вчинення кримінального правопорушення за статтею 161 Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...