У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України.

Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той момент там нікого не було.

Додамо, що спеціалізована школа №155 з поглибленим вивченням англійської мови знаходиться на вулиці Січових Стрільців, 5, недалеко від Львівської площі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...