У Києві викрили хитру схему вибивання грошей із мешканців квартир: Як вона працює

Мешканці Києва повідомляють про нібито аферистів, які ходять по квартирах та вимагають гроші. Про таку схему розповіла мешканка столиці Лілія Жалдак на Facebook-сторінці "Наш дім - Березняки", передають Патріоти України.

У чому полягає схема

Так, Лілія повідомила, що до її матері на Дніпровській набережній раптово нагрянули працівники з "перевірки газу". Пенсіонерка впустила чоловіків у квартиру, вони показали якісь документи, але оскільки у жінки проблеми із зором, то справжність паперів не доведена.

"Це були двоє чоловіків старших за 40, як вона каже. Перевірили чимось газ (лічильників у неї немає), сказали, що у неї "витік газу", зняли кран, який перекриває газ. Потім чимось замазали, залишили свій телефон (один сказав, що його звуть Максим), щоб відремонтувати, це коштуватиме 550 грн і пішли", - повідомила киянка.

Жінка не впевнена, чи це справді працівники служби газу, чи аферисти. У коментарях їй порадили зателефонувати до газової служби та запитати, чи відправляли до неї співробітників.

  • Для початку, зателефонуйте до газової служби і запитайте, чи відправляли працівника на ім'я Максим за вашою адресою тоді дізнаєтеся, чи справжні працівники. По-друге, під час воєнного стану, повірка не є обов'язковою, тож ви не зобов'язані пускати людей у житло, навіть якщо це справжні газовики.
  • Приходила до мене жінка. Я її не пустила. Посвідчення показала. Сказала треба свідчення. Я їй на телефон зняла і все. Ніхто нічого не знімав.
  • Донесіть до всіх родичів, що ви маєте право нікого не впускати у квартиру, навіть поліцію. На ті повинні бути папірці з суду. Хоч для перевірки вентиляція чи лічильників. Без різниці.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...