У Легіоні "Свобода Росії" спрогнозували, коли РФ може чекати новий бунт

Поміж російських мобілізованих та членів їхніх сімей наростає невдоволення нескінченною війною і зневажливим ставленням з боку влади. Це невдоволення може перерости в новий бунт, якщо влада дасть до того привід, вважає представник формування "Легіон "Свобода Росії" з позивним "Цезар", передають Патріоти України.

На думку бійця, Володимир Путін сам "свідомо чи мимоволі" зробив усіх російських мобілізованих "громадянами третього сорту". Якщо приналежність російської "елітки і богемки" до умовного "першого сорту " всім звична і зрозуміла, то привілейований статус зеків, що потрапили на фронт, викликає загальне роздратування.

Убивці і гвалтівники, які не відбули свій тюремний термін, відправляються додому через півроку участі у війні, а мобілізовані знаходяться на фронті безстроково. "Тому що іншого гарматного м'яса у Путіна немає. Ці ось мужики потрапили на фронт і розуміють, що це дорога в один кінець. Вони природно не дуже задоволені ситуацією, що склалася. І їхні дружини не дуже задоволені ситуацією, що склалася", – каже "Цезар".

Боєць "Легіону" зазначив, що ці люди не виступають проти війни як такої, а лише хочуть, щоб війна не стосувалася їх особисто. Але все ж вони висловлюють невдоволення, яке чують в Кремлі і не знають, що з цим робити. Боєць переконаний, що якщо дружини мобілізованих вийдуть на повноцінний протест з вимогою закінчувати війну, то Путін опиниться в "дуже цікавій ситуації".

"Не розганяти їх не можна, а розганяти – тут як би хлопці з фронту можуть трохи образитися. І у них вже ж не гумові кийки і водомети в руках, а важка зброя. Це вже згуртовані бойові колективи, і якщо вони повернуться з фронту назад... Ну там горе буде тим, хто почав розганяти дружин і родичів військовослужбовців", – говорить "Цезар".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...