"У лютому він спалив старий "костюмчик": Російський опозиціонер Невзоров розповів, чи готовий Путін зупинити війну

Російський опозиціонер Олександр Невзоров вважає, що Путін не припинить війну проти України, оскільки зараз це - "єдине, що в нього залишилось". Про це пише "Гордон", передають Патріоти України.

Невзоров вважає, що Путін ніколи не визнає, що війна проти України була помилкою, оскільки для цього потрібно мати хоробрість, а ця риса не властива диктатору. А тому Путін кидатиме на війну стільки росіян, скільки захоче, щоб бойові дії тривали. Навіть якщо для цього буде потрібно мільйон загиблих. Російський диктатор продовжуватиме криваву війну за будь-яку ціну.

"Пам'ятаєш, перед лютим у нього був кумедний, потішний костюмчик? Середненький, дуже складного, хитрого, підступненького, але такого, хитрого, хлопця, з яким можна домовитися. І він у цьому костюмчику гуляв сценою міжнародних відносин. Але в лютому він спалив цей костюмчик. Він одягнувся у війну. Він одягнений у цю війну. І якщо її не стане – він перед усім світом постане млявим, голим, мертвим... Це єдине, що у нього є. Він їсть війну, він п'є війну, він одягнений у неї. Тому він її продовжуватиме абсолютно всупереч будь-якому здоровому глузду", – сказав Невзоров.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...