У Лисичанську російська військова вантажівка розчавила легковик, у якому їхав авторитет 90-х (фото)

У тимчасово окупованому Лисичанську, що у Сєвєродонецькому районі Луганської області, окупанти розчавили легковий автомобіль. У ньому їхав "авторитетний бізнесмен" 90-х років Юрій Архіреєв. Відповідну інформацію повідомив 7 вересня волонтер Олександр Квітка, передають Патріоти України.

ЗМІ написали, що Юрій Архіреєв був колишнім директором Лисичанської філії Міжнародної Благодійної організації "Міжнародний Фонд боротьби з наркоманією".

Що відомо про інцидент в окупованому Лисичанську

"Сьогодні (7 вересня – ред.) у Лисичанську помер Юрій Архіреєв. Його машина потрапила в ДТП – сталося зіткнення з військовою машиною. Юрій помер у лікарні від травми, несумісної із життям", – написав Квітка.

За його словами, Архіреєв був людиною з тяжкою долею. "Відходить епоха 90-х років нашого міста... Кожен обирає свій шлях", – додав волонтер.

Журналіст Денис Казанський повідомив, що Юрій Архіреєв помер на місці. Він додав, що авторитет 90-х залишився у місті після приходу Росії та прогадав.

За неперевіреними даними з мережі, Архіреєву було 57 років. Народився він 4 липня 1966 року в Лисичанську, де, ймовірно, й прожив все життя. Також він міг заочно навчатись у Донецькому юридичному інституті МВС України за спеціальністю "право".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...